220
Υλικά
- γλυκοπατάτα 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- μπρόκολο 3 τμχ
- ελαιόλαδο 1 σφην
Υλικά : (ανά μερίδα)
1 γλυκοπατάτα
1 καρότο
3 μπουκέτα μπρόκολο
Αλάτι
Πιπέρι
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
Κατσικίσιο τυρί
Οδηγίες :
Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
Καθαρίζουμε τη γλυκοπατάτα και το καρότο και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Τα βάζουμε σ΄ένα πήλινο ατομικό σκεύος, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι,...
Διάβασε τη συνταγή στο ioannabaltsaki.blogspot.gr