58
Υλικά
- ψωμί -
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- ρίγανη -
- πάπρικα γλυκιά κγ
- δεντρολίβανο -
- σκόρδο 1 σκελ
Έχετε δοκιμάσει φρεσκοφρυγανισμένο ψωμάκι με καλό ελαιόλαδο (κατά προτίμηση αγγουρόλαδο ή αγουρέλαιο όπως το λένε πιο επίσημα) , χοντρό αλάτι (κατά προτίμηση αφρό αλατιού) και διάφορα μυρωδικά (κατά προτίμηση μεσογειακής κουζίνας) ; Αν όχι, κάνετε το την αμέσως επόμενη φορά που θα σας περισσέψει ψωμάκι. Ό,τι ψωμάκι να 'ναι. Ζυμωτό, ολικής, λευκό, χωριάτικο, σπιτικό ή αγοραστό....
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com