125
Υλικά
- φιστίκι Αιγίνης 40 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- αλεύρι ολικής άλεσης 200 γρ
- μαγιά 1 φακ
- καπνιστό τυρί 150 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 100 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- αλάτι 1 κγ
- βασιλικός 1 κγ
Τα φιστίκια Αιγίνης, εκτός του ότι είναι απολαυστικά,
μπορούν ταυτόχρονα να μειώσουν τον κίνδυνο
για καρδιακά προβλήματα,
αφού έρευνα που έγινε στην Πενσιλβάνια έδειξε ότι
καταναλώνοντας 40 γραμμάρια φιστίκια Αιγίνης την ημέρα
για 4 εβδομάδες και διπλασιάζοντας την ποσότητα
για 4 επιπλέον εβδομάδες,
η LDL χοληστερόλη πέφτει κατά
9% το πρώτο διάστημα και 12% το επόμενο.
μπορούν ταυτόχρονα να μειώσουν τον κίνδυνο
για καρδιακά προβλήματα,
αφού έρευνα που έγινε στην Πενσιλβάνια έδειξε ότι
καταναλώνοντας 40 γραμμάρια φιστίκια Αιγίνης την ημέρα
για 4 εβδομάδες και διπλασιάζοντας την ποσότητα
για 4 επιπλέον εβδομάδες,
η LDL χοληστερόλη πέφτει κατά
9% το πρώτο διάστημα και 12% το επόμενο.
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com