105
...Κακά τα ψέματα. Έτσι όπως ζυμώνει το μηχάνημα, δυνατά και συνεχόμενα επί μισή ώρα, εγώ (και πιστεύω και πολλοί άλλοι) δεν ζυμώνω. Κουράζομαι, βαριέμαι και στο 10λεπτο σταματάω. Απόδειξη ότι ο αρτοπαρασκευαστής ζυμώνει καλύτερα από μένα, είναι η εξής: αν θες να ξέρεις πότε η ζύμη για ψωμί ή φύλλο είναι έτοιμη για ψήσιμο, θα πρέπει, καθώς τεντώνεις το ζυμάρι, να μην ανοίγει, αλλά να τεντώνεται και να γίνεται διάφανο, χωρίς να κάνει τρύπες και ανοίγματα...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com