91
Υλικά
- ζάχαρη 0.5 φλ
- αυγά 5 τμχ
- μαργαρίνη 1 φλ
- σιμιγδάλι 2 φλ
- αλεύρι 1 φλ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 2 κγ
- ζάχαρη 4 φλ
Ένα από τα νοστιμότερα γλυκά ταψιού είναι το ραβανί. Ταιριάζει ωραιότατα και με ένα παγωτό βανίλια ή καϊμάκι από πάνω και το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα. Είναι οικονομικό διότι σύμφωνα με την ποσότητα που βγάζει φτάνει για πολλά άτομα, στο μεγάλο πυρέξ βγαίνουν περίπου 25 - 30 κομμάτια σε σχήμα ρόμβου, δηλαδή για να κεράσετε σε μια γιορτή είναι ό,τι πρέπει.
Διάβασε τη συνταγή στο thisauroikouzinas-syntages.blogspot.com