113
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 2 ποτ
- αλεύρι 1 ποτ
- ζάχαρη 1 ποτ
- μαργαρίνη με βούτυρο 200 γρ
- αυγά 5 τμχ
- βανίλια 3 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- ξύσμα λεμονιού -
- λευκή σοκολάτα 300 γρ
2 ποτήρια (χωρητικότητας 200 ml) ψιλό σιμιγδάλι 1 ποτήρι αλεύρι 1 ποτήρι ζάχαρη 200 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο (ή μισό μισό μαργαρίνη και βούτυρο) σε θερμοκρασία δωματίου 5 αβγά (χωρισμένοι κρόκοι από ασπράδια) 3 βανίλιες 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γλ. σόδα ξύσμα λεμονιού 300 γρ. λευκή σοκολάτα
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr