154
Υλικά
- αλεύρι 200 γρ
- κορν φλάουρ 70 γρ
- κακάο 30 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- ζάχαρη 200 γρ
- βούτυρο 110 γρ
- αυγά 2 τμχ
- εσάνς βανίλιας 1 κγ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής -
- ζάχαρη άχνη -
Κόκκινα, σοκολατένια μπισκότα κρακελέ. Το βαθύ κόκκινο χρώμα της σοκολάτας, η πλούσια γεύση του κακάο, αλλά και όλων των υπολοίπων συστατικών, χαρίζουν σ΄αυτά τα μπισκότα εξαιρετική υφή, νοστιμιά και όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Είναι χαριτωμένα, είναι απαλά, είναι χορταστικά, είναι μαστιχωτά στο εσωτερικό τους και τραγανά απ΄ έξω. ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es