70
Υλικά
- ρεβίθια 500 γρ
- λουκάνικα μοσχαρίσια 100 γρ
- λουκάνικα 50 γρ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- πορτοκάλι 2 τμχ
- ελαιόλαδο 50 ml
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- αλάτι -
- χυμός λεμονιού -
500 γρ. ρεβίθια 100 γρ. λουκάνικο μοσχαρίσιο 50 γρ. λουκάνικο Αδάνων 3 κρεμμύδια κομμένα σε κύβους 1Χ1 εκ. 2 πορτοκάλια 50 ml. ελαιόλαδο 2 φύλλο δάφνης Αλάτι Χυμό λεμονιού για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr