203
Υλικά
Ρεβίθια ντερμπιέ, έλεγε η μαμά μου, λεμονάτα η θεία μου, με άσπρη σάλτσα λέω εγώ.
Εσείς πείτε τα όπως θέλετε.
Το μυστικό σε όλα τα όσπρια, είναι πρώτα να είναι καλόψητα, και να τα βάζουμε αποβραδύς στο νερό για να φουσκώσουν.
Είναι ένα πολύ νόστιμο πιάτο για όσους αγαπούν τα όσπρια και τα ρεβίθια.
Αν τα κάναμε με σάλτσα, θα μπορούσαμε να κάνουμε ρεβιθόρυζο, αυτά που θα μας έμεναν.
Κάποια άλλη στιγμή,που θα τα ψήσουμε με ντομάτα, θα φτιάξουμε και ρεβιθόρυζο και θα εκμεταλευτούμε, έτσι, στο έπακρον, τις πρωτεϊνες που περιέχουν.
Εσείς πείτε τα όπως θέλετε.
Το μυστικό σε όλα τα όσπρια, είναι πρώτα να είναι καλόψητα, και να τα βάζουμε αποβραδύς στο νερό για να φουσκώσουν.
Είναι ένα πολύ νόστιμο πιάτο για όσους αγαπούν τα όσπρια και τα ρεβίθια.
Αν τα κάναμε με σάλτσα, θα μπορούσαμε να κάνουμε ρεβιθόρυζο, αυτά που θα μας έμεναν.
Κάποια άλλη στιγμή,που θα τα ψήσουμε με ντομάτα, θα φτιάξουμε και ρεβιθόρυζο και θα εκμεταλευτούμε, έτσι, στο έπακρον, τις πρωτεϊνες που περιέχουν.
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com