by admin

ΡΕΒΙΘΙΑ ΛΕΜΟΝΑΤΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ρεβίθια ντερμπιέ, έλεγε η μαμά μου, λεμονάτα η θεία μου, με άσπρη σάλτσα λέω εγώ.
Εσείς πείτε τα όπως θέλετε.
Το μυστικό σε όλα τα όσπρια, είναι πρώτα να είναι καλόψητα, και να τα βάζουμε αποβραδύς στο νερό για να φουσκώσουν.
Είναι ένα πολύ νόστιμο πιάτο για όσους αγαπούν τα όσπρια και τα ρεβίθια.
Αν τα κάναμε με σάλτσα, θα μπορούσαμε να κάνουμε ρεβιθόρυζο, αυτά που θα μας έμεναν.
Κάποια άλλη στιγμή,που θα τα ψήσουμε με ντομάτα, θα φτιάξουμε και ρεβιθόρυζο και θα εκμεταλευτούμε, έτσι, στο έπακρον, τις πρωτεϊνες που περιέχουν.
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com
Κατηγορία: Όσπρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretatrapezomata.blogspot.com