60
Υλικά
- ρεβίθια 300 γρ
- γαλοπούλα 250 γρ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές πορτοκαλί 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- κρέμα βαλσαμικού 3 κσ
- λάϊμ 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- πάπρικα γλυκιά 0.25 κγ
- θυμάρι 1 κλων
- τυρί κρέμα 100 γρ
- ανθότυρο 100 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- πορτοκάλι 0.5 τμχ
300 γρ. ρεβίθια 250 γρ. γαλοπούλα βραστή Ferrano Ifantis 1 πιπεριά κόκκινη 1πιπεριά πορτοκαλί 1 πιπεριά κίτρινη 1 πιπεριά πράσινη 3 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού κλασική Kalamata Papadimitriou Χυμό από 1 λάιμ 1φλ. ελαιόλαδο ¼ κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 κλων. θυμάρι φρέσκο Αλάτι-πιπέρι 100 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα με μυρωδικά & μπαχαρικά 100 γρ. ανθότυρο ½ φλ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού κλασική Kalamata Papadimitriou Χυμό από ½ λεμόνι Χυμό από ½ πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr