by admin

Ρεβυθάδα…αλλιώς, ή μανιταράτο ρεβυθοτουρλού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Συνήθως το μαγείρεμα «σήμερα» είναι, για να έχουμε φαγητό... αύριο (οι μεν στο σπίτι και η δε στην δουλειά). Αυτά τα διαφορετικά ωράρια με “σκοτώνουν” σιγά-σιγά :-)) και εξαντλούν όλη μου την καλή θέληση για νέες γεύσεις και τάσεις. Προσπαθώ λοιπόν…προσπαθώ…όσο μπορώ…και όπου με βγάλει η μαρμίτα! Τούτη τη φορά η μαρμίτα είχε όσπριο αγαπημένο, ρεβύθια! Απλώς, έπρεπε να φτιαχτούν χωρίς πολλά-πολλά ζουμιά μιας και έπρεπε να μεταφερθούν την επομένη κλεισμένα σε ταπεράκι από την «δε». Και έτσι αφού έβρασαν σκέτα μέσα σε ελαφρώς αλατισμένο νερό, για 2 ώρες περίπου,ήδη είχαν μουλιάσει για πάνω από 12 ώρες σε νερό (και χωρίς σόδα που συχνά συνηθίζεται). Φτιάχτηκαν με τον ακόλουθο τρόπο για μια Ρεβιθάδα Μανιταράτη! ...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com
Κατηγορία: Όσπρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το aromavanillias.blogspot.com