51
Υλικά
- ρεβίθια 1 ποτ κρασ
- φακές 1 ποτ κρασ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λευκό κρασί 1 σφην
- ντοματοπολτός 1 κσ
- καρότο 2 τμχ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- σκόρδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ένα πανεύκολο και πεντανόστιμο φαγητάκι που μου προέκυψε ξαφνικά, καθώς δεν είχα αρκετά ρεβύθια (τα οποία ως γνωστόν θέλουν και μούλιασμα από βραδύς). Αντί λοιπόν της κανονικής δόσης για μια ρεβυθάδα, πρόσθεσα τη μισή δόση ρεβύθια και τη μισή φακές.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr