87
Υλικά
- σκόρδο 1 σκελ
- κόκκινο κρασί 200 ml
- ζάχαρη 30 γρ
- βούτυρο 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Αυτή η συνταγή για Rib Eye με Σάλτσα Κόκκινου Κρασιού είναι πολύ απλή και η επιτυχία της βασίζεται στην πολύ καλή πρώτη ύλη του κρέατος, στο ιδανικό ψήσιμο του και φυσικά στο καλό κρασί!
Επιλέγουμε δύο ωραία κομμάτια Rib Eye Black Angus Αργεντινής ή Αμερικής, που έχουν αρκετό ενδομυϊκό λίπος και πλούσια γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.alwayshungry.gr