by admin

Ribeye η τρυφερή καρδιά της σπαλομπριζόλας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η τέλεια σάλτσα για να συνοδέψει ένα μοσχαρίσιο φιλέτο, σκέφτηκα. Και αφορμή ήταν και το βούτυρο στο βάζο. Την έχεις στο ντουλάπι σου, απλά αγοράζεις 2 μοσχαρίσια φιλέτα των 250γρ το καθένα, ψήνεις στο τηγάνι και σε χρόνο μηδέν, σερβίρεις στον αγαπημένο σου τη δική σου καρδιά, παρέα με ένα κόκκινο κρασί. Σκέφτηκα το φιλέτο, γιατί σε τρυφερές βραδιές δεν βάζεις πάνω στο πιάτο κόκκαλα αλλά και γιατί ένα καλό κομμάτι ψαχνό ψήνεται στο τηγάνι ομοιόμορφα και ευκολότερα από μια μπριζόλα με κόκκαλο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: rib eye, σπαλομπριζόλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr