104
Υλικά
- ντομάτα 2 τμχ
- χωριάτικο ψωμί 5 φέτ
- ελαιόλαδο 30 ml
- ξύδι από κόκκινο κρασί 10 ml
- τυρί φέτα 50 γρ
- μαύρες ελιές 5 τμχ
Η ριγανάδα είναι το δεκατιανό, το ορεκτικό, το καλωσόρισμα στο τραπέζι, τη ντομάτα που κάποτε έφεραν οι Ενετοί στο νησί τους τη «στόλισαν» με τα κεφαλονίτικα καλούδια και ιδού η καλύτερη ρετσέτα για ν” απολαύσουμε όλη την ουσία του, αφού άλλωστε η ντομάτα είναι ολόκληρο το καλοκαίρι!
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr