69
Υλικά
- μοσχάρι νουά 1 κιλ
- μοσχάρι 1 κιλ
- ελαιόλαδο 0.25 κούπα/ες
- σκόρδο 1 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
- ρίγανη 1 κγ
- μουστάρδα σε σκόνη 0.5 κγ
- βούτυρο 1 κσ
- αλεύρι 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Το φαγητό αυτό έχει γεύση από τα παιδικά μας χρόνια. Ξέρετε, εκείνες τις Κυριακές που μαζεύεται όλη η οικογένεια για να φάει μαζί και όλο το σπίτι μυρίζει υπέροχα από το φαγητό που έχει φτιάξει η μαμά. Συνεχίζουμε λοιπόν την παράδοση με το ριγανάτο μοσχάρι στην κατσαρόλα, εύκολα και γρήγορα! Συνδυάστε το με πουρέ ή ρύζι.
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr