62
Υλικά
- ριγκατόνι 500 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 350 γρ
- κιμάς χοιρινός 300 γρ
- ελαιόλαδο 200 ml
- καρότο 2 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σέλερι 1 κλων
- σκόρδο 2 σκελ
- κίτρινη κολοκύθα 100 γρ
- κύμινο 1 κγ
- ντοματοπολτός 1 συσκ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- ντοματοπελτές 1.5 κγ
- κέτσαπ 1 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
- τυρί 450 γρ
- πιπεριές κόκκινες 2 τμχ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
Ένα πολύ νόστιμο, “κυριακάτικο” φαγητό, πλούσιο σε γεύση όσο εύκολο σε εκτέλεση. 500 γρ rigatoni 350 γρ μοσχαρίσιο κιμά 300 γρ χοιρινό κιμά 200 ml παρθένο ελαιόλαδο 2 καρότα τριμμένα 1 πράσο κομμένο σε πολύ μικρά κομματάκια 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πόδι σέλερυ κομμένο σε πολύ μικρά κομματάκια ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr