by admin

Ριγκατόνι με αγκινάρες και αρακά μαγειρεμένα σε λευκό κρασί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ριγκατόνι με αγκινάρες και αρακά μαγειρεμένα σε λευκό κρασί, με κάππαρη και λεμόνι.Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φρέσκο αρακά αντί για κατεψυγμένο και θα είναι ακόμα πιο γλυκός και εύγεστος. Επίσης, αν δεν θέλετε να καθαρίζετε φρέσκιες αγκινάρες, χρησιμοποιήστε κατεψυγμένες...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: ριγκατόνι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com