42
Υλικά
- μανιτάρια πορτσίνι 2 πκτ
- ελαιόλαδο 30 ml
- εσαλότ 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- μαντζουράνα -
- μαϊντανός 1 χούφτ
- ντοματάκια 400 γρ
- ριγκατόνι 400 γρ
- παρμεζάνα 25 γρ
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
2 πακέτα αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι των 15 γρ. 175 ml ζεστό νερό 30 ml ελαιόλαδο 2 εσαλότ ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες μερικά κλωναράκια φρέσκιας μαντζουράνας, από τα οποία έχετε αφαιρέσει τα φύλλα και τα έχετε ψιλοκόψει, και λίγο ακόμα για γαρνίρισμα 1 χούφτα φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο 25 γρ. κομμένο σε κύβους 400 γρ. ψιλοκομμένα ντοματάκια σε κονσέρβα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr