57
Υλικά
- ντοματίνια 500 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- τοματοπελτές 100 γρ
- βότκα 0.5 ποτ
- κατίκι 200 γρ
- παρμεζάνα 0.5 ποτ
- αλάτι -
υλικά
500γρ ριγκατόνι
500γρ ντοματίνια
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 μίνι καυτερή πιπερίτσα
100γρ τοματοπελτέ...
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com