108
Υλικά
- ριγκατόνι 1 πκτ
- θράψαλα 700 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- μαϊντανός 1 φλ
- ντομάτα 5 τμχ
- λιαστές ντομάτες 6 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ζάχαρη 1 κγ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
Υλικά συνταγής
1 πακέτο ριγκατόνι ή άλλο κοντό ζυμαρικό
700γρ. θράψαλα σε ροδέλες
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
4-5 ντομάτες ώριμες φρέσκες περασμένες στο μούλτι
6 λιαστές ντομάτες λιωμένες στο μούλτι
1 καρότο τριμμένο
1 λεμόνι (ο χυμός του)
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ζάχαρη
1-2 φύλλα δάφνης
4-5 κόκκοι μπαχάρι
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
αλάτι
πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr