77
Υλικά
- ρύζι 400 γρ
- κουκιά 400 γρ
- ζωμός λαχανικών 1.5 λτ
- ζωμός κοτόπουλο 1.5 λτ
- ζωμός κρέατος 1.5 λτ
- σύγκλινο 250 γρ
- μπέϊκον φέτ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 κσ
- φασκόμηλο 2 κσ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- φρέσκο βούτυρο 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- παρμεζάνα 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Εφτιαξα ένα risotto που οι γυναίκες στο σπίτι έγλυψαν τα πιάτα.... Καλά, ας μην υπερβάλουμε κιόλας... Ήταν όμως ένα υπέροχο πιάτο, που συνδύαζε τη μαστιχωτή γεύση ενός risotto ακριβού ιταλικού εστιατορίου, με την γεύση του απλού, σπιτικού, φτωχικού πλην αναντικατάστατου πιάτου ενός ταβερνίου του ’50. Ναι, ήταν, πραγματικά, ένα ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό πιάτο ! ! !
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr