181
Υλικά
- αστακός 450 γρ
- ρύζι για ριζότο 100 γρ
- ρύζι αρμπόριο 100 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- βούτυρο αγελάδος 1.5 κσ
- μασκαρπόνε 1 κσ
Το ριζότο είναι συνήθως ένα φίνο και εκλεπτυσμένο φαγητό και αν το συνδυάσουμε με το ξεχωριστό άρωμα του αστακού, τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! Στη συνταγή αυτή έχω χρησιμοποιήσει κατεψυγμένο αστακό αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρέσκο ή ακόμα καλύτερα αν βρούμε κωλοχτύπα για να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.alwayshungry.gr