by admin

ριζότο με Barolo (the Rose period)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

... μου επιτρέπετε (υποθέτω) να σας πάω εν μέσω γκουρμέ νηστείας στο κύριο θέμα, που είναι ένα από τα πιο ωραία, εντυπωσιακά (λόγω χρώματος) και με πλούσια γεύση ριζότο που μπορείτε να κάνετε ever: το ριζότο με κρασί Barolo (risotto al Barolo ιταλιστί), πιάτο με την υπογραφή του Piemonte. Διευκρινίζω εδώ πως το ‘πλούσια γεύση’ δεν αφορά το ‘ουάου’ ενός απαίδευτου ουρανίσκου που ενθουσιάζεται εύκολα με μια νοστιμούλα σάλτσα, αλλά εκείνον που αντιλαμβάνεται το εύρος της γευστικής ευγένειας στην οποία υποβάλλεται δοκιμάζοντας ένα φαγητό και αναγνωρίζει πότε μιλάμε για την τέλεια ισορροπία στις γεύσεις....
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: ριζότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com