57
Υλικά
- αγκινάρες 400 γρ
- ρύζι αρμπόριο 300 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 1 τμχ
- κασέρι 100 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- λεμόνι 2 κσ
- μαργαρίνη με βούτυρο 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- δυόσμος 1 ματσ.
- σκόρδο 1 σκελ
- λεμόνι 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- φιλέ αμυγδάλου 2 κσ
- ελαιόλαδο 100 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μπούκοβο -
- λεμόνι -
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,400 γρ. κατεψυγμένες αγκινάρες Ifantis 300 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 100 γρ. κασέρι 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 κρεμμύδι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr