by admin

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Από τον Chef Γκίκα Ξενάκη Ημέρα προβολής 19/12/13 ΥΛΙΚΑ 250 γρ ρύζι arborio (ή carnarolli) 500 γρ. κολοκύθα 70 γρ. λευκό κρασί 1 κρεμμύδι ξερό 60 γρ. ελληνικό προσούτο σε φέτες Ferrano Ifantis 3 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 ζωμό λαχανικών...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: ριζότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr