40
Υλικά
- ρύζι αρμπόριο 250 γρ
- κολοκύθα 500 γρ
- λευκό κρασί 70 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- προσούτο 60 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
- φασκόμηλο 2 φύλλα
- παρμεζάνα 50 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 60 γρ
- ελαιόλαδο -
Από τον Chef Γκίκα Ξενάκη Ημέρα προβολής 19/12/13 ΥΛΙΚΑ 250 γρ ρύζι arborio (ή carnarolli) 500 γρ. κολοκύθα 70 γρ. λευκό κρασί 1 κρεμμύδι ξερό 60 γρ. ελληνικό προσούτο σε φέτες Ferrano Ifantis 3 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 ζωμό λαχανικών...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr