272
Υλικά
- γλυκοπατάτα 1 τμχ
- καπνιστή πάπρικα 0.25 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- πιπέρι 0.25 κγ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ρύζι για ριζότο 1.5 ποτ
- λευκό κρασί 250 ml
- ζωμός κοτόπουλο 4 ποτ
- κεφαλοτύρι 6 κσ
- ασπρομανίταρα 8 τμχ
1 γλυκοπατάτα
1/4 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα
1/4 κουταλάκι αλάτι
1/4 κουταλάκι πιπέρι
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 1/2 ποτήρι ρύζι για ριζότο
250ml λευκό κρασί
4 ποτήρια σπιτικό ζωμό κοτόπουλου ζεστό
5-6 κουταλιές κεφαλοτύρι πικάντικο Μετσόβου τριμμένο
6-8 μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
μαιντανό ψιλοκομμμένο
1/4 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα
1/4 κουταλάκι αλάτι
1/4 κουταλάκι πιπέρι
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 1/2 ποτήρι ρύζι για ριζότο
250ml λευκό κρασί
4 ποτήρια σπιτικό ζωμό κοτόπουλου ζεστό
5-6 κουταλιές κεφαλοτύρι πικάντικο Μετσόβου τριμμένο
6-8 μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
μαιντανό ψιλοκομμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com