51
Υλικά
- ρύζι κίτρινο 140 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ρόκα 60 γρ
- πεκορίνο 40 γρ
- αμύγδαλα 50 γρ
- μαργαρίνη 20 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- λιαστή ντομάτα 6 φέτ
- λάδι 1 κσ
Το συγκεκριμένο ριζότο έχει αρώματα από καλοκαίρι και χειμώνα... τουλάχιστον εγώ έτσι το ένιωσα. Το ...σχεδόν πέστο ρόκας με ταξίδεψε στην άνοιξη και το καλοκαίρι και οι λιαστές ντομάτες στο χειμώνα σ' ένα μοναδικό συνδυασμό από άρωμα και γεύση....
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com