63
Υλικά
- ρύζι για πιλάφι 250 γρ
- ρύζι καρολίνα 250 γρ
- μανιτάρια φρέσκα 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- παρμεζάνα 1 κούπα/ες
- λευκό κρασί 1 ποτ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά Ρύζι - 250 γρ (για ριζότο ή καρολίνα) Μανιτάρια φρέσκα - 500 γρ Κρεμμύδι ξερό - 1 μέτριο Σκόρδο - 2 σκελίδες Ελαιόλαδο - 4 κουταλιές της σούπας Παρμεζάνα τριμμένη - 1 κούπα Λευκό κρασί - 1 ποτήρι του νερού Κύβος λαχανικών - 1 Μαϊντανός - 1/2 ματσάκι (ψιλοκομμένο) Άνιθος - 1/2 ματσάκι (ψιλοκομμένο) Αλάτι-πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr