72
Υλικά
- κόκκινο λάχανο 0.25 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ρύζι αρμπόριο 1 κούπα/ες
- κύμινο 0.5 κγ
- καπνιστή πάπρικα 0.5 κγ
- μαύρο πιπέρι -
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
- αλάτι -
- βούτυρο 1 κσ
- παρμεζάνα 0.5 φλ
- κόκκινα κρεμμύδια 1 τμχ
Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σε εντυπωσιάζει σε αυτό το ριζότο είναι το χρώμα του! Το μώβ λάχανο του δίνει ενα ωραίο λιλά χρώμα! Αλλά με την πρώτη πηρουνιά ενθουσιάζεσαι και με την γεύση του : ελαφρώς γλυκειά και υπέροχα αρωματισμένη απο την καπνιστή πάπρικα και το κύμινο. Η τριμμένη παρμεζάνα συμπληρώνει γευστικά το πιάτο...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com