by admin

Ριζότο με σαφράν και κολοκύθι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το άλλο ριζότο του διαγωνισμού μας ακολούθησε τον κλασσικό τρόπο παρασκευής ριζότου. Σοτάρισμα λαχανικών, σοτάρισμα ρυζιού μέχρι να γυαλίσει, σβήσιμο με κρασί και αργή προσθήκη ζωμού, κουταλιά κουταλιά μέχρι το ριζότο να χυλώσει. Τελείωμα με βούτυρο, παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.demideli.com
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: ριζότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.demideli.com