Υλικά
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- πράσα 0.5 τμχ
- σπανάκι 300 γρ
- ελαιόλαδο -
- ρύζι για ριζότο 450 γρ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ζωμός λαχανικών 1.5 λτ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- τζίντζερ -
- βούτυρο 3 κσ
- παρμεζάνα 100 γρ
- πορτοκάλια 2 τμχ
Οφείλω να ομολογήσω πως ο ggr και τα risotti του μου έχουν δώσει μεγάλη έμπνευση. Είχα δοκιμάσει το ριζότο με σπανάκι που ανέβασε και μετά αποφάσισα να το παραλλάξω. Τόσο που έγινε αγνώριστο βέβαια...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr