68
Υλικά
- ρύζι αρμπόριο 200 γρ
- κολοκύθια 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κρόκος Κοζάνης 2 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 1 λτ
- βούτυρο 50 γρ
- παρμεζάνα 50 γρ
- μασκαρπόνε 30 γρ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- λεμόνι 1 κγ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τον Chef Γιάννη Καβούκη ΥΛΙΚΑ 200 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 κολοκύθι 1 κρεμμύδι μικρό 2 γρ. κρόκο Κοζάνης 1 lt ζωμό κότας 50 γρ. βούτυρο 50 γρ. παρμεζάνα 30 γρ. μασκαρπόνε 1 ποτ. λευκό κρασί...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr