69
Υλικά
- ρεβίθια 420 γρ
- παντζάρια 2 τμχ
- βολβοί 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- ταχίνι 0.25 φλ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κύμινο 0.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- πιπέρι καγιέν 0.5 κγ
Το σημερινό χούμους με ψητά παντζάρια δεν είναι τόσο ασυνήθιστο , αλλά είναι πολύ, πολύ νόστιμο! Νομίζω πως σε κερδίζει με την πρώτη ματιά. Είναι τόσο έντονο και εντυπωσιακό το χρώμα του. Αλλά η γεύση του είναι αυτή που θα σας μείνει περισσότερο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.thehealthycook.gr