by admin

Ροδάκινα γεμιστά με Amaretto: ντιμπέιτ γλύκας και πικραμύγδαλου

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Από τους καλοκαιρινούς καρπούς με έντονη προσωπικότητα, ρόδινο χρώμα και πολύ άρωμα, το ροδάκινο, αν και θεωρείται φρούτο της αγνότητος, στην πράξη αναδεικνύεται σε μέγα φλερτάκια της κουζίνας. Παίζει με τις ομάδες των υλικών στο κέντρο, κυνηγάει τους μαγειρικούς και ζαχαροπλαστικούς συνδυασμούς, βγαίνει στα πιάτα με κρεατικά, σχετίζεται επιπόλαια με τα λαχανικά και τις σαλάτες, [...]
Διάβασε τη συνταγή στο pandespani.com
Κατηγορία: Επιδόρπια
Περισσότερες συνταγές: γεμιστά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το pandespani.com