195
Υλικά
- βούτυρο 85 γρ
- ζάχαρη 60 γρ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 330 γρ
- βανιλίνη 1 φακ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- κορν φλάουρ 20 γρ
- ροδάκινα 5 τμχ
Για τη ζύμη της τάρτας 85 γρ. βούτυρο60 γρ. ζάχαρη2 αυγά330 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 φακελάκι βανιλέτα1 ½ κουταλάκι του γλυκού baking powderΓιατηνκρέμαφλαν200 ml. κρέμα γάλακτος4 κρόκοι120 γρ. ζάχαρη1 φακελάκι βανιλέτα20 γρ. κορν φλάουρ4-5 ροδάκινα1 φάκελο ζελέ με γεύση βερύκοκοΠροθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C Κελσίου. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά, το αλεύρι σιγά-σιγά ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net