87
Στην οικογένειά μου τρώμε κυρίως τη γέμιση του κιμά και λιγότερο τη γαλοπούλα τις μέρες των Χριστουγέννων. Έτσι λοιπόν, φέτος που ήμασταν μόνο οι τέσσερίς μας αποφάσισα να φτιάξω φιλετάκια γαλοπούλας που κανονικά προορίζονται για σνίτσελ, γεμιστά με χριστουγεννιάτικο κιμά. Έτσι βγήκαν μικρότερες οι μερίδες, όπως τις θέλαμε και σίγουρα πιο εύκολο και πιο γρήγορο το μαγείρεμα.Υλικά: 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ. κάστανα βρασμέναλάδι 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδου ψιλοκομμένες 1 ποτηράκι κονιάκ 1 ποτηράκι κρασί κόκκινο
Διάβασε τη συνταγή στο thisauroikouzinas-syntages.blogspot.com