77
Υλικά
- φαρίνα 80 γρ
- ζάχαρη άχνη 110 γρ
- γάλα 60 ml
- λάδι 40 ml
- κρόκοι 3 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής 1 κγ
- ασπράδι 3 τμχ
- κρέμα ζαχαροπλαστικής 1 φακ
- κορν φλάουρ 1 κουτί
- λικέρ 1 κσ
- μόρφατ 1 κουτί
- ζάχαρη άχνη 1 φλ
- βανίλια 1 τμχ
- φράουλες 8 τμχ
Πολύ εμφανίσιμο δίχρωμο ρολό φράουλας. Για το παντεσπάνι: 80 γρ. φαρινάπ, 30 γρ. άχνη, 60 ml γάλα, 40 ml λάδι, 3 κρόκους αυγών, 1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας ή 1 φακελάκι, 1 κ.γλ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής. Για την μαρέγκα: 3 ασπράδια αυγών, 30 γρ. άχνη, 1 κ. κόρν φλάουρ ή κρέμα ζαχαροπλαστικής για βράσιμο. Σιρόπι: 50 γρ. άχνη, 50 γρ. νερό, 1 κ.σ. λικέρ. ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr