65
Υλικά
- κατσικίσιο μπούτι 1 τμχ
- πατάτες με τη φλούδα 1.5 κιλ
- μουστάρδα 3 κσ
- γιαούρτι αγελαδινό 2 κσ
- θυμάρι 2 κσ
- ρίγανη 2 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- πορτοκάλια 3 τμχ
- λευκό κρασί 200 ml
- ελαιόλαδο 100 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
Μία από τις δεκάδες συνταγές από το πασχαλινό αφιέρωμα του «Γ». Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή. Υλικά 1 κατσικίσιο μπούτι περίπου 1.200 γρ., χωρίς το κόκαλο (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας το ετοιμάσει για ρολό, δηλαδή να αφαιρέσει τα κόκαλα, να το ανοίξει και να το χτυπήσει για να πλατύνει και να λεπτύνει, όσο πιο ομοιόμορφα γίνεται) 1½ κιλό μικρές στρογγυλές πατάτες, με τη φλούδα, κατά προτίμηση βιολογικές...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr