by admin

Ρολό κατσικάκι στην κατσαρόλα, με πορτοκάλι και μυρωδικά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μία από τις δεκάδες συνταγές από το πασχαλινό αφιέρωμα του «Γ». Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή. Υλικά 1 κατσικίσιο μπούτι περίπου 1.200 γρ., χωρίς το κόκαλο (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας το ετοιμάσει για ρολό, δηλαδή να αφαιρέσει τα κόκαλα, να το ανοίξει και να το χτυπήσει για να πλατύνει και να λεπτύνει, όσο πιο ομοιόμορφα γίνεται) 1½ κιλό μικρές στρογγυλές πατάτες, με τη φλούδα, κατά προτίμηση βιολογικές...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr