68
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αυγά 4 τμχ
- κεφαλοτύρι 100 γρ
- φρυγανιά 150 γρ
- θυμάρι 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- κέτσαπ 100 γρ
- μηλόξιδο 60 ml
- καστανή ζάχαρη 3 κσ
Υλικά - 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς - 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο - 4 αυγά - 100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο - 150 γρ. φρυγανιά τριμμένη - 1 κ.γ. θυμάρι ή ρίγανη ξερή - Μυρωδικά της αρεσκείας μας που βάζουμε και στα μπιφτέκια - Ελαιόλαδο - Αλάτι - Πιπέρι Για το γλάσο - 100 γρ. κέτσαπ - 60 ml μηλόξυδο - 3 κ.σ. καστανή ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr