89
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 350 γρ
- ανθότυρο 350 γρ
- αυγά 1 τμχ
- παρμεζάνα 6 κσ
- ελαιόλαδο 0.25 ποτ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ζωμός 0.5 φλ
Το ρολό με κιμά και ανθότυρο είναι ένα πολύ γευστικό πιάτο, που αρέσει τόσο τους λάτρεις του κρέατος όσο και σε εκείνους που δεν το τρώνε συχνά όπως εγώ. Ενα πολύ τρυφερό ρολό, εύκολο, τέλειο για ένα γεύμα με φίλους ή συγγενείς. Ψημένο μαζί με τις πατάτες, τους δίνει περισσότερη γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesninas.altervista.org