87
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- σπανάκι 350 γρ
- μπέϊκον 100 γρ
- κασέρι 100 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- μάραθος 4 κλων
- σιμιγδάλι ψιλό 1 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βούτυρο αγελάδος 1 κσ
- αυγά 1 τμχ
Ένα πολύ νόστιμο σφολιατένιο ρολό, γεμισμένο με σπανάκι, μπέικον και κασέρι.Αγαπώ όλα σχεδόν τα τυριά, αλλά έχω μιαν ιδιαίτερη αδυναμία στο κασέρι από παιδί.Αυτή τη φορά επέλεξα να βάλω στην πίτα μου κασέρι Ξάνθης, που η γεύση του με έχει ενθουσιάσει.Είναι πιο πικάντικο από όσα κασέρια έχω δοκιμάσει, με πιο έντονη πιπεράτη γεύση και άρωμα.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com