133
Υλικά
- μοσχάρι 1.5 κιλ
- σκόρδο 2 σκελ
- αλεύρι 0.5 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- ντομάτα 1 κιλ
- ζάχαρη 1 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- χοντρά μακαρόνια 1 πκτ
- κεφαλοτύρι 1 φλ
Το ρόστο μπορεί να γίνει και με χοιρινό κρέας. Έχει ιταλική προέλευση και ουσιαστικά σημαίνει δυο φαγητά μαγειρεμένα με κόκκινη σάλτσα στο ίδιο σκεύος. Υλικά: (για 4-5 μερίδες περίπου) 1 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κρέας νουά 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 κουταλιά της σούπας αλεύρι 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr