51
Υλικά
- αλεύρι κάστανου 100 γρ
- γάλα 250 ml
- αυγά 2 τμχ
- μαϊντανός 1.5 κσ
- αλάτι 0.25 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- βούτυρο 30 γρ
- βούτυρο 60 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- άγρια μανιτάρια 450 γρ
- θυμάρι 4 κλων
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
- crème fraiche 2 κσ
- μαϊντανός 1 κσ
Οι πεντανόστιμες αυτές κρέπες με τα κρεμώδη και ζουμερά μανιτάρια, είναι χορταστικές και ιδανικές για ένα μεσημεριανό γεύμα σερβιρισμένες με μια πράσινη σαλάτα. Μπορούν επίσης να μετατραπούν σ' ένα τέλειο επιδόρπιο, παραλείποντας απ' τη συνταγή της κρέπας το μαϊντανό και το πιπέρι. Συνδυάστε τες με ζεστή σάλτσα σοκολάτας, περιχύστε τες με μέλι, σερβίρετε με σαντιγύ, γιαούρτι ή φρέσκα φρούτα...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com