291
Υλικά
- βούτυρο 2.5 κσ
- μαγειρικό λίπος 2.5 κσ
- ζωμός λαχανικών 4 φλ
- ζωμός κρέατος 4 φλ
- ρύζι για πιλάφι 1.5 φλ
- αλάτι -
Αυτό είναι το κλασικό πιλάφι, που αν το φτιάξουμε μ᾿ ένα ζωμό, τρώγεται και σκέτο, ή μπορεί να συνοδέψει θαυμάσια, τα κρεατικά, ή τα θαλασσινά μας.Μπορούμε αν θέλουμε, να το σοτάρουμε στο τέλος, αλλά όταν το κάνουμε στην αρχή, γίνεται πολύ πιο νόστιμο και σπυρωτό.
Ρύζι πιλάφι σπυρωτό...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com