by admin

Ρυζόγαλο με Κρόκο Κοζάνης και Cranberries

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ο κρόκος Κοζάνης ή η ελληνική ζαφορά ( saffron ), όπως συνήθως λέγεται, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα σαφράν σε ολόκληρο τον κόσμο. Ταιριάζει ιδιαίτερα με το ρύζι, τα ζυμαρικά, τις σάλτσες, το κοτόπουλο, τις ψαρόσουπες, το αρνί, τις πατάτες, τα όσπρια, τα τσουρέκια, το κέικ και το παγωτό.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: ρυζόγαλο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com