89
Υλικά
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- ζάχαρη 80 γρ
- ρύζι γλασέ 100 γρ
- αλάτι 0.33 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
- κρόκοι 1 φακ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- cranberries 0.5 φλ
Ο κρόκος Κοζάνης ή η ελληνική ζαφορά ( saffron ), όπως συνήθως λέγεται, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα σαφράν σε ολόκληρο τον κόσμο. Ταιριάζει ιδιαίτερα με το ρύζι, τα ζυμαρικά, τις σάλτσες, το κοτόπουλο, τις ψαρόσουπες, το αρνί, τις πατάτες, τα όσπρια, τα τσουρέκια, το κέικ και το παγωτό.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com