114
Υλικά
- ρύζι γλασέ 1.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- αμύγδαλα 1 φλ
- βανίλια 2 τμχ
- φύλλο κρούστας 8 φύλλα
- κανέλα 1 κσ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Υλικά Ρύζι γλασέ 1 1/2 κούπα τσαγιού Ελαιόλαδο 1/2 κούπα τσαγιού Νερό 3 κούπες τσαγιού Ζάχαρη 1 1/2 κούπα τσαγιού Αμύγδαλα 1 κούπα τσαγιού αλεσμένα και ψημμένα Βανίλια 2 τεμ Φύλλο κρούστας 8 φύλλα Κανέλα 1 κουταλιά της σούπας Πορτοκάλι ξύσμα 1 κουταλάκι γλυκού Αλάτι 1 πρέζα Σουσάμι για πασπάλισμα προαιρετικά Τρούφα σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ προαιρετικά
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr