93
Υλικά
- κριθαράκι 1 κούπα/ες
- αρακάς 2 κούπα/ες
- κουρκουμάς 1 κγ
- κουκουνάρι 2 κσ
- γιαούρτι 4 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Υλικά :1 κούπα κριθαράκι2 κούπες αρακά κατεψυγμένος1 κ.γ. κουρκουμά2 κ.σ. κουκουνάρι καβουρντισμένο4 κ.σ. γιαούρτι1 κ.σ. ελαιόλαδοΧυμός από ½ λεμόνιΑλάτιΠιπέριΟδηγίες :Σε αλατισμένο νερό, προσθέτουμε τον κουρκουμά, το πιπέρι και βράζουμε το κριθαράκι, περίπου 5 λεπτά.Προσθέτουμε τον αρακά και αφήνουμε να βράσουν μαζί περίπου 4-5 λεπτά ακόμη, μέχρι να γίνει al dente το...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ioannasblog.com