by admin

Σαλάτα BBQ (οδηγίες για το ψήσιμο του κοτόπουλου)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Βάζουμε το φιλέτο κοτόπουλου να ψηθεί σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Στην αρχή ψήνουμε σε ψηλή θερμοκρασία μέχρι να ασπρίσουν και οι δύο πλευρές (ώστε να θωρακιστούν τα υγρά του και να μείνει το κρέας ζουμερό)....
Διάβασε τη συνταγή στο www.dietup.gr
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: κοτοσαλάτα, σαλάτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.dietup.gr