108
Υλικά
- κέιλ 1 ματσ.
- φράουλες 6 τμχ
- ανθότυρο 250 γρ
- αμύγδαλα 1 χούφτ
- ηλιόσπορος 2 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- κρέμα βαλσαμικού 1 κσ
- φράουλες 6 τμχ
Το Kale (Κέιλ) έχει γίνει διάσημο τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ευρώπη και σιγά σιγά τρυπώνει και στα ελληνικά εστιατόρια και σπίτια! Τι είναι? Είναι ένα ξαδερφάκι του μπρόκολου, μοιάζει με άγριο λάχανο, είναι νόστιμο, υγιεινό, γεμάτο βιταμίνες και αντιοξειδωτικά και τρώγεται ωμό σε σαλάτα αλλά και μαγειρεμένο. Εμείς το βάλαμε στη σαλάτα μας, παρέα με φράουλες και ανθότυρο και την εξαφανίσαμε από το τραπέζι, μέχρι να πεις Kale!
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com